МАЛА ЈЕ ШАНСА ДА МИ НЕ ДОЂУ ГЛАВЕ, АЛИ... Вучић о Звицеру и кавачком клану: Сви они раде уз подршку стране службе

Председник Србије Александар Вучић, у свом обраћању јавности, коменатрисао је планове кавачког клана који су за циљ имали рушење управо њега.
v
Фото: Printscreen/Informer

Како је стакао нико му се није извинио за писање о његовој мајци, и додаје да су и Радоје Звицер и Миловић на слободи.

Што сте лагали народ, писали да сам ја у ортаклуку са њима. И нема извините што смо лагали. Има безброј интереса против онога ко је на власти, и на частан начин обавља свој посао. Открићу вам нешто. И данас када сам читао све то, и тражио сам информације из безбедносних служби. Мала је шанса да ми не дођу главе. Ја не кукам због тога, очекивао сам то 2022. године, и тада нисам послушао безбедносне службе. Како да се понашам на отварању споменика Стефану Немањи. Они су одустали у последњем тренутку. То су најмоћнији и најопаснији људи! Чујем да сада купују неке кладионице у Србији, да припреме логистику за прљаве послове. Сви они раде увек уз подршку неке стране службе, каже Вучић.

Председник Србије додаје да су Звицер и Миловић писали и о великосрпском национализму зато што се зна ко је њима шеф у региону.

А знам и ко им је шеф ван региона. Ја да сам на њиховом месту, ја бих убио Александра Вучића. То им је најпаметније да ураде - казао је он.

Подсећамо, раније данас је објављена језива преписка вођа кавчана из које се може видети како су Звицер и његов криминални клан председнику Србије „радили о глави“.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести