Михајловић: Напади на Вучића због Јадра су политички мотивисани

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић, рекла је данас да нови напади на председника Србије због обустављеног пројекта „Јадар” показују да иза тога стоје политички мотиви, а не брига за животну средину.
zorana mihajlovic yt
Фото: Youtube Printscreen

“Од самог почетка смо говорили да никакве одлуке не могу да се доносе док се не заврше све студије и док јавност не буде упозната са свим чињеницама. На крају се и стало са свим активностима на пројекту на захтев мештана Горњих Недељица", изјавила је Михајловићева, реагујући на тврдње директора кампање „Крени - промени" Саве Манојловића да власт покушава да „скува" грађане за наставак пројекта „Јадар".

"Управо онима који су водили кампању засновану на неистинама не одговара да се о пројекту “Јадар” разговара на основу чињеница, како би могли да наставе да шире страх код грађана, убеђујући их у неистине о пропасти у Јадру и Рађевини и да неко жели да затрује наше реке и земљу. И данас све што говоре нема никакве везе са чињеницама, јер их оне и не занимају, већ само политички интереси”, нагласила је Михајловићева, саопштило је ресорно министарство.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести