Михајловић: СНС не треба ником да се правда због убедљиве подршке

БЕОГРАД: Потпредседница владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да су грађани Србије својим гласовима на парламентарним и локалним изборима дали јасну и убедљиву подршку СНС и да то не може да буде повод ни за какве критике, без обзира на то од кога долазе.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Свакој странци која учествује на изборима, било где у Европи, циљ је да освоји што већи број гласова и сви који тај циљ остваре имају разлога да буду поносни на свој резултат. Ако једна странка, као што је то СНС, после пуног четворогодишњег мандата, оствари убедљиву победу на изборима, то само значи да су грађани задовољни оним што је урадила на власти и да верују у програм који смо представили за наредне четири године", каже Михајловић, наведено је у саопштењу.

Наводи да смо и пре избора били сведоци покушаја опозиције да се глас грађана релативизује и да се траже заобилазни путеви да неке странке и лидери без подршке грађана дођу на власт.

"Сваки покушај да се обезвреди или умањи изборни резултат СНС-а јесте негирање воље грађана и поништавање демократије, а СНС се неће правдати никоме због подршке коју има код грађана", поручила је Михајловић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести