Михајловићева: Нажалост, не очекујем смену Вјерице Радете

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је да, и поред свих осуда на рачун посланице СРС Вјерице Радете, нажалост не очекује њену смену с места потпредседнице Скупштине Србије.
Zorana Mihajlovic/Tanjug
Фото: Tanjug

“Доста је трошења речи на оно што је написала Шешељева посланица. Сви смо то осудили, згражавали се над написаним, чудили се како неко може да урушава наше вредности. Пуно речи, али јако мало дела, конкретних дела, и нема смене Радете с места потпредседнице парламента. Волела бих да грешим, али чини ми се да од те смене неће бити ништа”, саопштила је Михајловићева.

Као неко ко је стално на тапету примитивних увреда Шешеља и осталих радикала, она каже да се “простаклук радикала предуго толерише”.

“Толико је било претњи, клетви, увреда, чак и претњи смрћу мени и осталим посланицама, упућених од стране Шешеља и осталих радикала, које су прошле без икакве казне. И онда се питам зашто би сад било другачије. Зато ми се чини да је утицај Шешеља у Скупштини још довољно јак да спречи смену Вјерице Радете”, рекла је Михајловићева.

Она је на крају истакла да из свих тих разлога не очекује смену Шешељеве посланице, али и да би јако волела да не буде у праву.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести