НЕМАЧКИ ОБАВЕШТАЈЦИ СПРЕМАЈУ ХАОС У СРБИЈИ Нереде ће да ИЗАЗОВЕ ОПОЗИЦИЈА, планирају се и операције ПОД ЛАЖНОМ ЗАСТАВОМ

Ђиласова НАТО опозиција и све групе које је подржавају, планирају да организују скуп у суботу у Београду, који ће почетак обојене револуције у Србији. Како из добро обавештених извора сазнаје 24седам западне обавештајне службе планирају да том приликом спроведу најстрашнији сценарио.
n
Фото: Ilustracija/Printscreen

Наиме, када су увидели да њихове политичке марионете не могу да победе на изборима у Србији, западне обавештајне службе, међу којима предњачи немачка, одлучиле су се да радикализују ситуацију у нашој земљи, изазивањем немира ширих размера, па чак и сукоба који би могли да доведу до жртава.

Како тврде извори 24седам, напади на Скупштину Града Београда је био само "пробни балон", док се прави сукоби планирају за суботу. Између осталог, западне обавештајне службе планирају и да изазову оружани напад у Србији, због чега је, према плану, у нашу земљу бити убачени њихови агенти и сарадници који су задужени за прљаве послове.

Такође, постоје основане сумње да се планирају и "операције под лажном заставом" у склопу којих ће бити нападнути одређени опозиционари, да би се за то оптужила власт у Србији.

Операција под лажном заставом

Операција под лажном заставом (false flag operation) је назив за све тајне операције и сличне активности као што су оружани и терористички напади или саботаже које предузима нека држава или организација на начин да је припише некој другој, најчешће супарничкој држави или организацији у пропагандне сврхе. Циљ таквих активности је на своју страну ставити домаћу или међународну јавност у неком спору, односно створити изговор који испуњава уставне и политичке услове за рат, ванредно стање, агресију или ескалацију неког сукоба.

Циљ страног фактора је да се изазове хаос у земљи како би се додатно отежала позиција Србије у тренуцима када власт на челу са председником Александраом Вучићем не жели да прихвати независност тзв. државе Косово и не жели да уведе санкције Русији. Немачка већ неко време покушава да наметне свој утицај на Балкану и туј намери највећа претња јој је суверена Србија.

Због тога се немачке службе ослањају на своје традиционалне савезнике из Хрватске, па зато не треба да чуди да хрватска пропагандна машинерија већ месецима шири лажи и измишљотине о нашој земљи и активно пружа подршку још једном савезнику Немачке - петој колони из опозиције.

План је да се нередима и унутрашњим сукобима ослаби позиција Србије и евентуално промени власт, да би затим послушници западних обавештајних служби који би засели у фотеље одмах испунили оно што се од њих очекује: признање независности лажне државе Косово, увођење санкција Русији и чланство сужене Србије у НАТО.

24седам

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести