НЕВЕРОВАТАН БРОЈ ЉУДИ ИЗ ОПШТИНА У ВОЈВОДИНИ ПОДРЖАЛО ЛИСТУ СНС “Србија не сме да стане” (ФОТО)

Српска напредна странка данас прикупља потписе подршке, а судећи по невероватним гужвама у општинама у Војводини, где се гласови прикупљају, она ће убедљиво сакупити неопходних 10.000 потписа за кандидатуру на предстојећим парламентарним изборима.
Војводина уживо
Фото: Војводина уживо

ЗРЕЊАНИН

У веома кратком временском периоду више хиљада Зрењанинаца вечерас је пружило потписе подршке, изборној листи Српске напредне странке „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” на ванредним парламентарним изборима, на неколико локација у Зрењанину и насељеним местима.

У просторијама Месних заједница у насељу Багљаш свој потпис је дао председник Градског одбора Симо Салапура који је том приликом рекао да је Српска напредна странка урадила много, али да Зрењанин и Србију у наредном тек очекују велике инвестиције .

Фото: Војводина уживо

„Велики број грађана који је вечерас дао свој потпис подршке листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане” је заправо снажан одговор свима онима који желе да Србија стане. Зрењанинци су показали да Србија никада неће стати! На листи се налазе еминетне и истакнуте личности, различитих професија, а велика подршка је јасна потврда да грађани истински верују да једино она може да омогући даљи напредак и просперитет наше земље. Људи препознају рад, посвећеност, пожртвованост, али и политику мира, стабилности, заједништва и боље будућности свих генерација. Само заједничком борбом и подршком можемо да омогућимо да Зрењанин остане привредни центар Баната, да настави још јаче и снажније да се развија, да наша деца живе, школују се и раде у свом граду. Зато позивам грађане да на предстојећим изборима подрже листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане” и самим тим обезбедимо још бољу будућност грађанима Зрењанина и Србије”, поручио је председник Салапура.

ВРШАЦ

Градски одбор Српске напредне странке у Вршцу прикупио је данас, за свега два сата, преко 1.100 потписа подршке републичкој листи СНС „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“.

Фото: Војводина уживо

Председница Градског одбора СНС Вршац Драгана Митровић каже да је ово доказ жеље грађана да Српска напредна странка настави са спровођењем политике мира и стабилности.

„Развојна политика Српске напредне странке и Председника Србије Александра Вучића има велику подршку у народу, што су данас Вршчани и потврдили својим потписима. Србија не сме да стане, народ тражи континуитет. Као што је данас рекао и Председник Србије Александар Вучић један значајан део пута смо прошли успешно и подигли земљу и оправили је, а сада је важно да наставимо још снажније да би земља била сигурна и да бисмо имали још нижу стопу незапослености и да се решавају проблеми обичних људи од мамографа магнетних разонанци до подизања животног стандарда“, рекла је Митровић.

КИКИНДА

За сат времена чак хиљаду Кикинђана својим потписом подржало је изборну листу “Александар Вучић – Србија не сме да стане”. Огроман одзив грађана Кикинде потврдио је снажну подршку политици просперитета, мира и напретка Србије.

Фото: Војводина уживо

Осим у Градском одбору Српске напредне странке, подршку су исказали и мештани у сеоским месним заједницама.

КОВАЧИЦА

Након што је председник Републике Србије Александар Вучић расписао изборе за 17. децембар, велики број грађана у општини Ковачица дао је своју подршку листи ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане”.

Фото: Војводина уживо

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Милан Гарашевић овом приликом рекао је да је и ова врста подршке знак да грађани подржавају политику и програм СНС и председника Вучића, као и да је сигуран да ће предложена листа остварити убедљиву победу и тиме највећи број места у парламенту. Још једном историјском победом биће обезбеђен наставак развоја земље и раст животног стандарда грађана Србије.

БЕЛА ЦРКВА

Велики број становника општине Бела Црква окупио се вечерас да подржи листу Српске напредне странке “Александар Вучић – Србија не сме да стане”.

Фото: Војводина уживо

Председник Србије Александар Вучић данас је расписао ванредне парламентарне изборе који ће се одржати у недељу 17. децембра.

Огромна подршка коју су грађани Беле Цркве указали листи Српске напредне странке јасно показује да је народ спреман да настави путем који је започет, верујући у лидерство и визију Александра Вучића.

Ови избори дефинитвно ће бити једни од најважнијих у новијој историји Србије, а борба за бољу будућност је управо почела.

СЕЧАЊ

Подршку Српској напредној странци и политици Александра Вучића мештани општине Сечањ пружили су у веома кратком року. Потпис је дало 312 мештана за мање од сат времена.

Фото: Војводина уживо

ЧОКА 

Становници Општине Чока су у рекордном временском року још једном пружили безрезервну подршку Српској напредној странци и својим потписима подржали листу за ванредне парламентарне изборе “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“.

Фото: Војводина уживо

Михајло Поповић, председник Општинског одбора Српске напредне странке Чока, овом приликом истакао је да је вечерашњи број људи који су изашли да дају подршку очекиван: “ Нескромно могу да изјавим да је епилог прикупљања потписа подршке очекиван, с обзиром да смо у свакодневном контакту са грађанима неоспорно закључили да грађани наше општине подржавају и цене политику Српске напредне странке и Александра Вучића. Захвалио бих се свима који су уз нас и позвао бих све грађане да 17. децембра изађу на изборе и подрже ову листу, јер само тако Србија ће наставити путем просперитета и стабилности.”

ПЛАНДИШТЕ

Фото: Војводина уживо

Становници Општине Пландиште су такође, у рекордном временском року још једном пружили безрезервну подршку Српској напредној странци и својим потписима подржали листу за ванредне парламентарне изборе “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“.

ПАНЧЕВО

Градски одбор Српске напредне странке у Панчеву прикупио је данас преко 1.600 потписа подршке републичкој листи СНС „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“.

Фото: Војводина уживо

Један од повереника Градског одбора СНС Панчево Александар Стевановић провео је данас у страначким просторијама време са грађанима који су дошли да дају подршку.

„Ово је доказ жеље грађана да Српска напредна странка настави са спровођењем политике мира и стабилности. Развојна политика Српске напредне странке и Председника Србије Александра Вучића има велику подршку у народу, што су данас Панчевци и потврдили својим потписима. Србија не сме да стане, народ тражи континуитет“, рекао је Стевановић.

СУБОТИЦА

У просторијама  Градског одбора СНС Суботица и на још четири локације у граду, велики број грађана дошао је како би пружио подршку прикупљању потписа подршке листи “Александар Вучић – Србија не сме да стане”. Председник Градског одбора Стеван Бакић захвалио се грађанима на брзом одазиву

Фото: Војводина уживо

У кратком року формиране колоне грађана најбољи су доказ подршке коју председник Вучић ужива у народу, подршке његовој политици напретка, мира и стабилности, и подршке развојној  политици коју председник Вучић и Српска напредна странка спроводе свих ових година, јер –  Србија не сме да стане!

За само два и по сата  прикупљено је преко 1500 потписа подршке кандидатури изборној листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ на ванредним парламентарним изборима.

„Захваљујем се грађанима који су се одазвали позиву за сакупљање потписа, и тиме послали јасну поруку коју политику и какву будућност Србије желе.  Показали су да желе светлу будућност, у којој се граде пруге, аутопутеви, болнице, клинички центри. Грађани не желе таму и мрак који су били до 2012. године, не желе да живе на ивиции  банкрота – поручио је Стеван Бакић, председник Градског одбора Српске напредне странке.

КУЛА

У кратком временском периоду неколико хиљада грађана општине Кула је пружило потписе подршке изборној листи Српске напредне странке „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” на ванредним парламентарним изборима.

Фото: Војводина уживо

Потписи су се скупљали у Кули, Црвенки и Сивцу.

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Кула, Дамјан Миљанић, овом приликом се захвалио свим грађанима који су својим потписом подржали листу “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- Србија не сме да стане”.

“Управо овако велика подршка грађана говори да они препознају рад, посвећеност и пожртвованост. Само удружени можемо да допринесемо да Кула настави да се развија, да наша деца наставе да се овде школују и раде. Позвао бих све грађане да на предстојећим изборима подрже листу “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” и тако обезбедимо бољу будућност грађанима наше општине и Србије”, поручио је Миљанић.

Србија не сме да стане! Кула не сме да стане!

СОМБОР

У кратком временском периоду велики број грађана општине Сомбор је пружило потписе подршке изборној листи Српске напредне странке „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” на ванредним парламентарним изборима.

Фото: Војводина уживо

РУМА

У општини Рума је такође, невероватан број грађана, пружило потписе подршке изборној листи Српске напредне странке „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” на ванредним парламентарним изборима.

Фото: Војводина уживо

ИНЂИЈА

У просторијама ОО СНС Инђија, прикупљали су се потписи подршке за предају изборних листа на ванредним парламентарним изборима.

У страначке просторије стигао и велики број грађана у циљу да потписима подрже листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане”.

Фото: Војводина уживо

Потписи подршке прикупљали су се и у Новом Сланкамену, Крчедину и Бешки.

Председник Србије Александар Вучић и председник Скупштине Србије Владимир Орлић расписали су данас ванредне парламентарне и изборе у више градова и општина, као и парламентарне изборе који ће бити одржани 17. децембра 2023.

Војводина уживо

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести