Огласила се Ирена Вујовић: ОРКЕСТРИРАНИ НАПАДИ ОПОЗИЦИЈЕ НЕ ПРЕСТАЈУ

Данашња насловна страна тајкунског медија у којој се наводи да је Милош Вучевић премијер у сенци Андреја Вучића, још један је у низу прљавих напада на породицу Вучић, у којима се не бирају средства како би се остварио крајњи циљ - а то је рушење легитимно изабраног председника Александра Вучића, изјавила је данас потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ирена Вујовић.
1
Фото: Влада Србије/Ирена Вујовић

Откако је Милош Вучевић предложен за мандатара за састав новог тима Владе Србије, не престају оркестрирани напади опозиције и њима блиских медија у којима није поштеђен ниједан члан породице Вучић. Андреј Вучић им је крив само зато што је брат човека који ради за добробит своје земље, Милош Вучевић зато што је лојалан својој странци и држави, а заправо им највише смета што је њихово време прошло и више не могу да буду на власти.

Они су ти који су навикли да раде у сенци, па очигледно полазе од себе. Али, нек не брину, Вучевић ће функцију премијера, као и све претходне, обављати часно, одговорно и у најбољем интересу грађана Србије, управо онако како нас је научио најбољи међу нама – Александар Вучић. 

Ало.рс

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести