Пајић: Напредњаци ће имати 37 мандата у скупштини Шапца

ШАБАЦ: Српска напредна странка имаће у локалном парламенту у Шапцу 16 гласова више од Небојше Зеленовића, изјавио је кандидат СНС за градоначелника Александар Пајић, наводећи да ће укупан број мандата напредњака бити 37, док сви остали имају 31.
pajic
Фото: SNS Šabac

"На поновљеним изборима 5. септембра добили смо потврду да Српска напредна странка нема алтернативу и да имамо највеће поверење Шапчана", рекао је Пајић, преноси шабачки СНС у саопштењу.

Пајић каже да Душан Петровић и Небојша Зеленовић желе дуже да остану на власти, али да ће, иако желе да пониште изборе на 20 бирачких места, коначну реч дати Управни суд.

"Посебан скандал је што Петровић и Зеленовић желе да пониште изборе, које су сами организовали по правилнику који су донели. Тај правилник , који је потпуно противан законима Србије, онемогућио је члановима бирачких одбора из Српске напредне странке да буду на позицијама председника или заменика бирачких одбора, а такође није нам дозвољен приступ гласачком материјалу. То све су урадили да би могли да краду као што су покушали у Шеварицама, где смо на делу ухватили члана бирачког одбора Зеленовићеве странке како бирачки материјал пребацује у приватни аутомобил", рекао је Пајић.

Како додаје, полиција је одмах позвана и на том бирачком месту није могуће утврдити резултат.

"Никакве лажи, крађе и манипулације им ипак нису помогле да побољшају свој резултат. Напротив, Српска напредна странка их је победила још убедљивијом разликом", навео је Пајић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести