Погледајте како је косовска полиција ПРЕТРЕСАЛА ДАНИЛА ВУЧИЋА због мајице с натписом „ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА“ (ВИДЕО)

Косовска полиција данас је зауставила и претресала сина председника Србије Данила Вучића који је кренуо на литургију у манастир Грачаница на Косову и Метохију поводом обележавања Видовдана.
v
Фото: Printscreen/Instagram@avucic

Како наводи "Коха" син председника Србије заустављен је на излазу са аутопута у месту Труде док је ишао на литургију у манастир Грачаница на Видовдан.

Разлог је, према писању албанских медија мајица коју је носио син председника, а на којој је писало: "Предаја није опција".

Коха пише и да је Данило Вучић виђен више пута како се током дана поздравља са Србима који су учествовали у обележавању Видовдана на Косову и Метохији.

Вучић: Трипут су их заустављали, претресали, малтретирали

- Три пута су заустављали, претресали, малтретирали. Само нек наставе. Честитам Куртију на храбрости. Није толико храбар у мом друштву, кад пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци онда је то океј, само нек' настави. Није Данило мали, мало је храбрији од Куртија. Он је кроз сред Приштине прошао са мајицом "Предаја није опција", и отишао на литургију у Грачаницу, да се помоли - рекао је он на отварању обилазнице.

- Ево, да им олакшам посао док је још доле, док могу да поступају тако јуначки како поступају према свим Србима, да им кажем да то мисли свако од нас Вучића, да то мисли највећи део Србије и да за нас предаја није опција – поручио је Вучић.

EUR/RSD 117.0731
Најновије вести