ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОБАРА РЕКОРДЕ ТикТок усијан БРОЈКЕ СВЕ ГОВОРЕ

Подршка председнику Србије Александру Вучићу на друштвеним мрежама расте из дана у дан, а најбољи доказ за то је број пратилаца, свиђања и дељења на Тиктоку и Инстраграму.
1
Фото: Printscreen/instagram/buducnostsrbijeav

На ово је, како преносе медији, указао један од највећих балканских ИТ стручњака, Љубан Ковачевић.

- За само 48 сати председников налог на Тиктоку "Ја сам Александар" постао је виралан. Његов видео прегледан је 710.000 пута, а ознака "свиђа ми се" броји нешто више од 53К! Узмимо у обзир да стварно стање подршке председнику републике управо можете видети на другим платформама док је X (Твитер) постао ирелевантан за такве ствари - написао је Ковачевић на Инстаграму.

Подсетимо, председник Александар Вучић недавно је направио профил на ТикТоку, једној од најбрже растућих друштвених мрежа на свету, а његов налог је и верификован.

Тикток највише окупља младе људе, па стога представља право место на којем ће председник, на забаван начин, приближити ТикТокерима своје активности, али и заинтересовати младе за политику, јер међу њима се сигурно налазе и неки од будућих лидера Србије.

Ало.рс

@alo_portal Predsednik Vučić bodri Orlove u Leskovcu! 🦅⚽️🇷🇸 #EURO2024 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #fypシ゚viral #aleksandarvucic #srbija #serbia #leskovac ♬ original sound - Alo_portal
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести