ПС: Знали смо да је бојкот Ђиласова фарса и превара

БЕОГРАД: Покрет социјалиста саопштио је данас, коментаришући одлуку покрета "1од5милиона"да изађу на изборе, да је од почетка било јасно да је прича о бојкоту избора "велика фарса и превара" Драгана Ђиласа.
pokret socijalista
Фото: Youtube Printscreen

ПС наводи да је прича о бојкоту био начин да се угуши демократија у земљи и стави тапија на опозиционо деловање једном човеку у руке.

"Ђилас је политичка незналица, али га то није спречавало да манипулише одређеном групом људи и на крају их све заједно превари. То је толико типично за њега, да није ни за чуђење", навео је ПС.

Наводећи да су једино могли да изненаде европску посланицу Тању Фајон, ПС додаје да је сада интересантно видети хоће ли се она извинити за, како наводе, све негативно што је рекла за стање демократије у Србији.

ПС истиче да није проблем што они сада хоће на изборе, али да јесте проблем што су, како каже, варали и обмањивали народ и међународној заједници слали депеше о угрожености.

Кажу и да је добро што ће изаћи на изборе јер је дошло време да се "једном заувек пошаљу у историју, а неки и у затвор".

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести