СЛАВИЦА ЂУКИЋ ДЕЈАНОВИЋ: Подршка лидеру СПС-а Ивици Дачићу неупитна

БЕОГРАД: Подршка лидеру социјалиста Ивици Дачићу који је својим политичким умећем и озбиљношћу школованог политичара створио нову, модерну Социјалистичку партију Србије неупитна је, изјавила је данас фунцкионер СПС-а Славица Ђукуић Дејановић и додала да Дачић "свакодневно добија континуирану подшку од симаптизера и страначких органа из читаве Србије".
a
Фото: Youtube Prinscreen

"Подршка је неупитна и нема дилеме да је нови модеран СПС настао његовим политичком креацијом, политичким умећем и озбиљношћу школованог политичара, да је он човек без кога нема Социјалистичке партије Србије", рекла је Ђукић Дејановић за Танјуг.

Дачићу и партији, како је навела, од избора 17. децембра континуирано пристижу ставови општинских и градских организација СПС-а из којих се, каже, јасно закључује да СПС јединствена, са наученом лекцијом проистеком од народа и грађана на овим изборима и да на челу са Дачићем треба да настави да "даље доприноси развоју модерне Србије и квалитету живота сваког човека у њој".

 "Сећање на период када је било планирано и покушано да СПС буде демонтиран обавезује нас да социљалисти на челу са Ивицом Дачићем крену путем реафирмације свега што је добро и да у организационом смислу направе кораке који ће свакако ојачати саму партију", навела је Ђукић Дејановић.

 Додала је да СПС, пре свега на челу са Ивицом Дачићем, захваљује грађанима и симпатизерима који су и овај пут поверење дали баш њему.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести