СНС представља 70 нових лица

БЕОГРАД: На седници Главног одбора Српске напредне странке (СНС) у недељу у Београду биће представљено 70 нових младих лица, сазнаје Блиц у врху те странке.
vucic sns
Фото: Tanjug (Tanja Valič)

Како открива саговорник листа, реч је о младим напредњацима који су прошли кроз академију СНС-а и који су у претходном периоду слушали предавања и искуства старијих колега који су данас на функцијама, од министара, посланика, све до председника државе и странке Александра Вучића.

Месецима уназад одржаване су обуке, појединци су се истакли, показали интересовање, способност и амбицију, па ће их странка због тога наградити. Од 70 људи колико ће бити представљено, њих 25 ће се наћи на листи за републички парламент, каже извор листа и додаје да је то 10 одсто листе, што је велики број.

Како каже саговорник Блица, има и сујете међу старијим колегама.

Председник Вучић и руководство странке спремни су на отпоре унутар саме организације, неће се свима свидети промене, али сматрају да је време за нову енергију, каже исти извор.

Потпредседник СНС-а Милош Вучевић недавно је за Блиц рекао да ће доћи до значајних промена, али није желео да говори о конкретним именима.

Осим нових лица, Вучић ће члановима ГО СНС-а представити свој инвестициони план, а биће речи и о припреми за изборе.
Говорићемо о стратегији и задужењима како би свако пружио свој максимум, казао је извор Блица.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести