СНС Шабац и Европска зелена партија постигле договор

Европска зелена партија препознала је интерес Шапчана у том програму и прикључила се победницима
pajic
Фото: SNS Šabac

Скупштинска већина будућег шабачког парламента, коју чине Српска напредна странка, Западна Србија и Руска странка јача је за још једну политичку странку.

Реч је о Европској зеленој партији, која је, како се сазнаје, постигла договор са најјачом, Српском напредном странком о програмским циљевима.

Како сазнајемо у Европској зеленој партији сматрају да избори треба да буду окончани 3. октобра и очекују наставак функционисања града уз подршку државних институција.

Са српским напредњацима, кажу, постигнут је договор о свим кључним тачкама еколошког програма и заштите животне средине, што укључује уклањање дивљих депонија, заштиту пијаће воде и производњу здраве хране.

Подсећамо да је Српска напредна странка са више од 30 хиљада гласова убедљиви победник избора у Шапцу и да је преговоре о програмским циљевима водила са свим парламентарним странкама, које су желеле да разговарају, иако напредњаци сами имају већину и није им потребан коалициони партнер за формирање власти.

Ипак, како се сазнаје, зарад боље будућности Шапца и новог развоја који следи, процењено је да је у већем интересу грађана широк народни фронт са јасно дефинисаним програмом развоја града.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести