СНС Шабац: Суд изборни процес вратио у законске оквире

Градски одбор Српске напредне странке Шабац поздравља одлуку Управног суда којом се изборни процес у Шапцу приводи крају, јер неће бити поновљено гласање на бирачком месту Шипурске ливаде, наводи се у саопштењу ГрО СНС Шабац.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Ова одлука је још један прилог враћању изборног процеса у законске оквире из којих је упорно покушавао да га измести Небојша Зеленовић, па у том смислу очекујемо исту одлуку суда и када је реч о захтеву за понављање избора на још два бирачка места.

Не марећи за изборну вољу грађана, Зеленовић и његови сарадници измишљали су приговоре, лагали о неправилностима, док су истовремено организовали гласање у најгорим изборним условима, незабележеним у историји српског вишестраначког система“, додаје се у саопштењу.

Напредњаци кажу да је Српска напредна странка је и у таквим, крајње неравноправним условима добила поверење грађана и извојевала чисту и убедљиву победу.

„Очекујемо да се по завршетку изборног процеса, приступи конституисању скупштине и формирању  локалних органа власти, како бисмо што пре почели да испуњавамо изборна обећања, а Шабац поведемо у боље сутра“, закључује се.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести