СНС У ПОДНЕ ПОЧИЊЕ ПРИКУПЉАЊЕ ПОТПИСА ЗА БЕОГРАДСКЕ ИЗБОРЕ Вучић у Земуну, Вучевић у Обреновцу

Српска напредна странка са коалиционим партнерима данас ће почети да прикупља потписе подршке за београдске изборе у три градске општине.
1
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Српска напредна странка са коалиционим партнерима данас ће почети да прикупља потписе подршке за београдске изборе у три градске општине. Прикупљање потписа ће у 12 сати бити обављено у општинама Обреновац, Земун и Савски венац, а председник Србије и члан СНС Александар Вучић потписаће подршку листи данас у 12.45 у општини Земун.

Како је саопштено из СНС, председник Српске напредне странке Милош Вучевић присуствоваће прикупљању потписа за београдске изборе и обратиће се медијима данас у 12 часова, у Обреновцу, у Соколском дому, а потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић потписаће подршку листи данас у 12 часова у Обреновцу.

Потпредседници Главног одбора Странке Ана Брнабић, Ирена Вујовић и Александар Шапић потписаће подршку листи Српске напредне странке и коалиционих партнера данас у 12 часова у просторијама Општинског одбора Савски венац и обратиће се медијима. Потпредседник Главног одбора СНС Владимир Орлић потписаће подршку листи данас у 12 часова у великој сали ГО Земун и обратиће се медијима, наведено је у саопштењу.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести