Телеграм саучешћа Дачића поводом смрти Борисава Јовића

БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти бившег председника Председништва СФРЈ и високог фунцкионера Социјалистичке партије Србије (СПС) Борисава Јовића, саопштено је вечерас из Народне скупштине.
jovic
Фото: Youtube Printscreen

‘‘У име Народне скупштине Републике Србије, Социјалистичке партије Србије и своје лично име изражавам искрено саучешће поводом смрти Борисава Јовића, једног од оснивача Социјалистичке партије Србије, човека кога је историјски тренутак обавезао да доноси одлуке у најтежим тренуцима за Србију и њен народ’‘, наводи се у телеграму саучешћа Ивице Дачића, који је лидер СПС.

Дачић подсећа да је Борисав Јовић био оснивач Социјалистичке партије Србије и једно време њен председник био одговоран и доследан представник Србије у најтежим годинама распада заједничке државе.

‘‘Остаће нам у сећању као човек који је интересе своје земље и свог народа држао изнад свега и своју улогу у тешким временима обављао водећи се искључиво својом одговорношћу према дужности коју је обављао.

Борисав Јовић је име којим ће се Социјалистичка партија Србије поносити и памтићемо га по посвећености својој партији, нашој заједничкој идеји солидарности и социјалне правде и упорности да се ти идеали остваре’‘, поручио је у телеграму саучешћа председник Народне скупштине и СПС.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести