Трифуновић обзнанио да је "бескарактерни морон лишен разума"

БЕОГРАД: Председник Покрета слободних грађана Србије (ПСГ) Сергеј Трифуновић објавио је данас на Твитеру смс преписку наводно с министром културе Владаном Вукосављевићем у којој му Вукосављевић поручује да је слободан да прави будалу од себе и да не мора о томе да га обавештава.
sergej trifunovic tanjug
Фото: TANJUG/ TANJA DROBNJAK
Све је почело Трифуновићевим твитом у којем је написао да је Министарство културе Филмском центру Србије “узело петину средстава” која су претходно била одоборена,а то су, каже, 3-4 филма.
 
"Сад це опет министар некултуре Вукосављевић да ми пише патетичне поруке, али министре, ком ''к...у'' тачно ви служите?”, написао је Трифуновић на Твитеру, а онда је, по свему судећи, послао смс министру са линком ка тој информацији, уз коментар “да се господство не мучи”. У тој поруци је министру поручио да “поздрави први фикус Србије”.
 
Трифуновић је поделио скриншот дописивања и тврди да му је са минстровог броја стигао следећи одговор:
 
“Господине Трифуновићи, молим вас да ме убудуће више никад не узнемиравате слањем порука на мој службени број. Слободни сте да правите будалу од себе у сајбер простору или било где али не и да мене порукама о томе лично обавештавате. Вероватно вам је познато да о Вама мислим да сте прост, неук, зао и тупав човек, склон девијантном понашању и наркоманији, те да ме ваше мишљење или напор да уобличите нешто налик томе ни најмање не занимају”.
 
У наставку је Вукосављевић написао и да га увреде на његов рачун које, како каже, Трифуновић често износи не додирују, јер, по њему, разуман човек не може себи да дозволи да емотивно реагује на “балављење или лавеж бесних паса”.
 
“Додао бих и то да нема тог буџета за филм који би од Вас направио доброг глумца нити има тог преображаја, или претпразнички речено, ускрснућа који би од вас направили било шта пристојно, иоле честито или вредно пажње. Ако таквих ствари има, у свакој следећој инкарнацији, дакле заувек, бићете бескарактерни морон лишен разума и когнитивних капацитета. Толика је снага Ваше кармичке предестинације”, написао је наводно Вукосављевић.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести