Вучевић: БЕЗ ЈАКЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НЕМА ЈАКЕ СРБИЈЕ

БЕОГРАД: Председник Српске напредне странке Милош Вучевић, заједно с председником Извршног одбора Дарком Глишићем, из Врања и Лесковца започео је обилазак округа у Србији како би разговарао са члановима градских и општинских одбора странке, саопштено је вечерас из СНС.
milos vucevic, SNS
Фото: СНС

Том приликом Вучевић је захвалио свим председницима месних, општинских и градских одбора на сваком минуту, сату и дану који су посветили страначком раду.

Најтеже је водити месне одборе, они су срце странке, они су снага наше странке, а без јаке Српске напредне странке нема јаке Србије, нагласио је Вучевић.

Према Вучевићевим речима Српска напредна странка је мотор развоја, а оно што је краси јесте чињеница да је државу и интересе државе увек стављала изнад страначког или било ког личног интереса.

Данас, када је Александар Вучић члан Српске напредне странке, ми имамо додатну обавезу да све оно што је он радио на челу странке претходних 11 година, чувамо и да покажемо да смо способни да наставимо тим путем, рекао је председник СНС Милош Вучевић.

Вучевић је навео да је Српска напредна странка расположена да узме учешће у будућем покрету “За народ и државу”, који ће водити председник Вучић, ''и то као први вагон до локомотиве брзог воза Србије и развоја наше државе''.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести