Вучевић: У обрачуну с криминалом не може бити изузетака

НОВИ САД: Није ме ни зачудила, ни изненадила одлучна намера државе да се обрачуна са свим видовима криминала. Закон се стриктно поштује и за све једнако важи, рекао је потпреседник СНС-а Милош Вучевић.
vucevic
Фото: Dnevnik (Radivoj Hadžić)

Како је додао, не може бити изузетака ни када су у питању имена, ни партијска чланска карта.

И то је јасна порука државе. Изненађени могу бити само они који су се крили иза странака, имунитета и сл. Сетите се само колико их је ухапшено за време власти жуте банде лопова. А знате и сами шта су све радили, комбиновали, намештали тендере ... Па одакле Ђиласу рачуни од Маурицијуса до Швајцарске, одакле му 619 милиона евра које је стекао за време власти?, упитао је Вучевић.

Како каже, „међу првима је указивао да постоји круг до 15 функционера, међу њима и министара, који злоупотребљавају власт, и то против председника Вучића.

Очекујем да ћемо убрзо сазнати шта се све ту дешавало и радило, јер то смо дужни према грађанима који нама дају поверење да радимо одговорно и поштено за ову државу.

Не сме ово да се претвори у лов на вештице по медијима. Зна се шта је чији посао. Сачекајмо да се заврши истрага. Понављам, неће бити заштићен, нити ће ико моћи да се сакрије иза фотеље и партијске књижице, казао је Вучевић.

Што се тиче коментара Бориса Тадић, да би после хапшења Јовичића, као високог функционера СНС, педседник Вучић требало да одговара, нека Тадић прво погледа у сопствено двориште. Његово време је прошло 2012.године, и ако већ хоће опет да игра главну улогу, нека одговори шта су радили Ђилас, Петровић, Јеремић .. и остали од којих је лоповски жути режим направио милионере, поручио је Милош Вучевић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести