Вучић: ХВАЛА ИНДИЈИ на ПОДРШЦИ ТЕРИТОРИЈАЛНОМ ИНТЕГРИТЕТУ

БЕОГРАД: Председник Александар Вучић захвалио је данас Индији, после састанка са председницом Индије Дроупади Мурму у Палати Србија, на подршци територијалном интегритету наше земље и на  поштовању међународног права и Повеље УН.
е
Фото: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs.

"Огромна ми је част што имам прилику и привилегију да вас угостим у Београду, ово је после 1972. године, после више од пола века, прва оваква посета, и посебно сам срећан што могу да вам будем домаћин. Уверен сам да сте могли да видите у Београду гостопримство на сваком кораку и најближи однос према пријатељском народу Индије, што датира још од Покрета несврстаних", поручио је Вучић председници Индије.

Он је подсетио да су дипломатски односи наше земље са Индијом успостављени 1948. године и да смо поносни на наше традиционално пријатељство.

"Хвала на подршци територијалном интегритету Србије и поштовању међународно јавно правних норми и Повеље УН. Србија ће се на исти начин односити према Индији и верујемо да у свакој институцији у свету постоји простор за нашу најближу сарадњу, коју нико не може да наруши", нагласио је Вучић.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести