Вучић обишао радове на Београду на води

БЕОГРАД: Председник Владе Србије Александар Вучић обишао је данас завршне грубе радове на 21. спрату куле Б пројекта Београд на води и присуствовао постављању шипова на трећој стамбеној згради БВ Виста.
Gradilište Bograd na vodi  Foto: Tanjug/R. Prelić
Фото: Tanjug

Зграда БВ Виста биће висока 82 метра, имаће 23 спрата и 228 станова различите структуре, од гарсоњера до четворособних и налазиће се у близини две стамбене куле комплекса "BW Residences", чија је изградња почела крајем септембра 2015.

Очекује се да две куле буду завршене у марту 2018. године, а изградња БВ Виста у првој половини 2019.Најмањи станови у небодеру БВ Виста са погледом на Саву имаће 30 квадратних метара, а највећи око 110.Припремни радови на изградњи комплекса БВ Виста су почели крајем 2016. а паралелно са њима се ради и на ископу за тржни центар БВ Галерија.

Позиција тог блока се налази се између великог централног парка и комплекса BW Residences.У оквиру Бв Висте постојаће обданиште дечје игралиште у унутрашњем дворишту, затим око ће се налазити кафићи, продавнице и локали.

На само неколико минута хода налази се Сава променада, а у близини ће бити подигнути највеци тржни центар у региону БВ Галерија, као и хотели "The St. Redis Belgrade" и "W Belgrade".

Сви станови имају простране терасе, а апартмани на највишим спратовима прозоре од пода до плафона за потпуно уживање у савршеном погледу.Пројекат "Београд на води" се реализује заједно са партнерима из Уједињених Арапских Емирата и вредан је око 3,5 милијарди евра.

Предвиђено је да се на површини од око 177 хектара изгради више од милион квадратних метара стамбеног простора и око 750.000 квадратних метара пословног и комерцијалног простора.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести