Здравковић: Важно је да мудро бирамо 3. априла

БЕОГРАД: Кандидати за посланике парламентарне листе „Александар Вучић - Заједно можемо све“ Марија Здравковић, Дејан Илић и Дејан Кесар обишли су данас Зајечарски округ.
Српска напредна странка
Фото: Српска напредна странка

"За јаку и стабилну Србију неопходна је јака и здрава породица. Да би то могло да се оствари, држава мора да има и јако здравство, а Србија је у претходним годинама изградила велики број регионалних болница, домова здравља, амбуланти, као и неколико клиничких центара", рекла је Марија Здравковић.

Она је навела да је веома важно да водимо рачуна о животној средини и да се посветимо селу како би пре свега имали здраву храну, чисту воду и чист ваздух, а тиме, додала је, постајемо здравија нација чиме растерећујемо и сам здравствени систем.

"Зато је јако важно да мудро бирамо трећег априла, да бирамо дела, просперитет, мир и сигурну буднућност, а то нам осигурава само једна особа, то је Александар Вучић", закључила је Здравковић.

Дејан Илић рекао је да је веома задовољан што је посетио источну Србију и породицу Ђокић.

"Долазећи у овај део Србије приметна је велика разлика у инфраструктури, како је било некада, а како је сада, рекао је Илић и напоменуо да су изграђене нове саобраћајнице уз оцену да уколико сви заједно подржимо политику Александра Вучића не само да ће то значити даљи развој Зајечарског округа, већ и целе Србије", рекао је Илић, те додао да народ и држава морају да раде заједно на јачању села и да је управо то политика СНС-а.

Дејан Кесар подсетио је да је у Зајечару у оквиру пројекта ,,Очистимо Србију'''' планирана изградња 65 километара канализационе мреже, као и фабрика за пречишћавање отпадних вода.

Он је истако да је то један од синонима успешне државе, јер само чиста и уредна држава, може бити и економски јака и стабилна.

"Овим пројектима ми ћемо очувати и Тимок и све лепоте овог дела Србије, то су дела која говоре, и само заједно можемо све", поручио је Кесар.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести