ЦРВЕНИ КАРТОН ЗА ИЗРАЕЛЦА Звезда отпустила Бахара, Владан Милојевић враћа се на „Маракану“

БЕОГРАД: Барак Бахар после пораза у 171. вечитом дербију од Партизана није више тренер фудбалера Црвене звезде, потврђено је Танјугу.
1
Фото: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Нови-стари тренер црвено-белих, биће Владан Милојевић.

Звезда са Бахаром, упркос великим улагањима, није успела да избори европско пролеће, освојен је само бод у Лиги шампиона, а у првенству је друга, са бодом мање од Партизана.

Пораз у вечитом дербију од Партизана (1:2) коштао је Израелца посла на клупи црвено-белих после доста слабих резултата које је Звезда пружала кроз читав ток јесењег дела првенства.

Мада је после саме утакмице рекао да ће прво сачекати са анализом, а на конференцији за медије био јако кратак, врло брзо је стигла вест из Звездиног табора да он више неће бити тренер тима.

Уместо њега на „Маракану” се враћа Владан Милојевић, где је са великим успехом водио тим у првом мандату пре неколико сезона.

Милојевић је у првом мандату у Звезди био две и по године, освојио је две титуле и увео Звезду најпре у Европу после 10 година чекања, прво у Лигу Европе, а потом годину дана касније и у Лигу шампиона.

Милојевићева промоција одржаће се у петак од 13 сати.

(Дневник, Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести