Србобранци добили велико појачање: Никола Вујичић у старом јату

Врсни везни играч Никола Вујичић (рођен 1996. године), после јесење епизоде у Радничком 1912, лидеру војвођанског севера, вратио се у Србобран, да би новајлији међу српсколигашима помогао да опстане.
nikola vujicic srbobran
Фото: Никола Вујичић, фото: Приватна архива

Нема сумње да су Србобранци његовим повратком добили велико појачање и ветар у једра за реализацију пројектованог циља.

„Вујичић је момак за пример, са нама је изборио пласман међу српсколигаше, а летос му нисмо правили проблем када је изразио жељу да оде у Сомбор. Разговор око повратка је кратко трајао, много смо добили, али то је само почетак, јер наредних дана очекујемо још појачања“, каже предсњедник клуба Јовица Тешић.

Потрага за двојицом штопера је тренутно у првом плану, а епилог би требало да уследи до краја ове седмице. Доста играча се нуди, али руководство има јасну визију у склапању мозаика.

„Проценили смо да је неопходно да урадимо додатну селекцију кадра. За везни ред и напад имамо већи избор потенцијалних новајлија, док теже иде са дефанзивцима, пошто не желимо да доводимо играче само да бисмо попунили квоту. Преговарамо са фудбалерима из вишег ранга, па се зато ствари одвијају спорије. Када се подвуче црта, навијачи ће да буду задовољни, а конкуренти забринути, јер ћемо бити јачи него јесенас.“

Паралелно трају активности на решавању питања шефа стручног штаба, после растанка са Сашом Филиповићем.

„Сузили смо круг кандидата, имам свог фаворита, али тек после консултација са сарадницима биће донета одлука. Предстоји нам борба за опстанак, обећао сам да нећемо испасти, али на пут ка циљу мора да нас поведе искусан стручњак“, јасан је Тешић.

М. Мен.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести