БОРБА ЗА ПРВИ ТРОФЕЈ: Млади одбојкаши Војводине данас против Партизана у Суперкупу (19 ч – РТС 2)

После доброг почетка сезоне са две максималне победе, у Купу Србије над Новим Пазаром и Суперлиги против Јединства из Старе Пазове, подмлађени тим Одбојкашког клуба Војводина данас (четвртак) од 19 часова у Крушевцу играће против Партизана за први трофеј – Суперкуп.
odbojka
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Црно–бели, који бране сва три домаћа трофеја, су велики фаворити, али новосадску младост не треба потцењивати.

Нема сумње да Вошина млађарија поседује изузетан потенцијал, а до сада је показала да јој не мањка ни мотива, ни храбрости, ни борбености.

– Партизан је апсолутни фаворит, али сигуран сам да ће наша млада екипа, жељна доказивања, дати све од себе. Иако већина није играла овакве утакмице, сваког дана тренирају за то и сигуран сам да ћемо да ћемо пружити максимум и показати се и што бољем светлу – поручио је средњи блокер Андреј Рудић.

Сложио се са њим и шеф стручног штаба Марко Наранчић.

– Свесни смо да је Партизан фаворит. Има добру екипу, мало промењену у односу на претходну екипу, играчи су искусни, док ми имамо један нови подмлађени тим. Међутим, ми ћемо ове сезоне на свакој утакмици ићи на победу, без обзира на то да ли смо фаворити или не, па ће тако бити и овог пута. Ја сам већ сада поносан на моје играче, јер знам да ће дати све од себе и да ће се борити максимално за пехар Суперкупа – закључио је Наранчић.

 

К. Б.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести