ОДБОЈКАШИ ВОЈВОДИНЕ ОЧЕКИВАНО У ЧЕТВРТФИНАЛУ КУПА: Следе првенствене обавезе

Одбојкаши Војводине очекивано су изборили пласман у четвртфинале Купа Србије пошто су у осмини финала лако надиграли прволигашку екипу Новог Пазара са 3:0.
s
Фото: ОК Војводина

Играли су Новосађани озбиљно и концентрисано од старта до краја и одлично стартовали у новој сезони. Тренер Марко Наранчић био је задовољан издањем својих пулена.

- Задовољан сам како смо одиграли с обзиром да нам је ово прва званична утакмица. Пре свега нас је одлично служио сервис и на основу тога смо лакше организовали игру. Овај дуел смо већ архивирали и спремамо се за дуел првог кола Суперлиге са Јединством из Старе Пазове. Надам се да ћемо и у том дуелу пружити овако добру игру. Млада је екипа, јесте уиграна, али сигиран сам да ће бити осцилација, биће утакмица које ћемо одиграти вансеријски добро, али ће бити и неких где ћемо подбацити. На то морамо да будемо спремни и да подржавамо ове младе играче - казао је Наранчић.

Првотимац Лазар Бајандић је истако да му је драго што је Војводина сезону почела победом.

- Имали смо улогу фаворита, али то увек треба оправдати на терену, тако да ми је драго што смо победили. Ово је одличан почетак сезоне који ће нам дати ветар у леђа за даље утакмице - рекао је Бајандић.

Екипа је отпутовала у Бугарску где ће одиграти две пријатељске утакмице са Левским, са којим је прошлог викенда играла финале "Меморијала великана" и изгубила са 3:1. По повратку из Бугарске Војводину очекује најпре промоција за нову сезону, а онда и почетак Суперлиге.

- Ти дуели су у склопу припрема за првенство и резултат неће бити у првом плану. Најважнији нам је тренутно сусрет са Јединством и како ћемо отворити првенство и како би ови млади играчи стекли самопоуздање и како би и ми могли да будемо захтевнији. Јер лако је тренеру да буде захтеван када је играчу глава горе и када побеђује - закључио је Наранчић.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести