ОДРЖАНО ТРАДИЦИОНАЛНО ЦРВЕНО - БЕЛО ВЕЧЕ ВАТЕРПОЛО КЛУБА ВОЈВОДИНА: Све генерације на окупу (ФОТО И ВИДЕО)

Традиционално црвено-бело вече Ватерполо клуба Војводина одржано је на базену Слана бара у Новом Саду.
s

На крају сваке године чланови Војводине, свих генерација окупе се на базену, а онда родитељима, бакама и декама, те пријатељима и љубитељима ватерпола покажу све оно што су научили и шта знају.

- То је јединствени тренутак у години када се сви наши чланови и родитељи, бивши и садашњи играчи и тренери скупе на базену како би се резимирало све оно што је током године урађено. Да родитељи виде колико су им деца напредовала. Да на крају крајева видимо колико нас има и колика је снага ВК Војводина - казао је директор клуба Војислав Јовановић.

Фото: Ф. Бакић

Осим спортске приче ово црвено - бело вече увек има и хуманитарни карактер, јер се сваке године скупљају пакетићи за децу која нису у могућности да их добију.

Фото: Ф. Бакић

- Важно нам је да сваке године направимо и неки хуманитарни гест. Као и претходних година родитељи и наши чланови помажу да скупимо што више пакетића за децу којима је таква помоћ и такав гест значајан, јер немају идеалне услове за живот. Ове године смо осим те устаљене праксе покушали да направимо и нешто више од тога. Наиме, супруга и мајка наших чланова, бившег капитена Душана и младог играча Давида, Наташа Адамовић има здравствених проблема и потребно јој је лечење . Велика су средства неопходна за то и ми смо као клуб са свима који су дошли на базен покушали да помгнемо и да скупимо што више средстава за лечење, како би она могла да победи болест.

Фото: Ф. Бакић

Како је Јовановић додао клуб се труди да сваке године децу васпитају не само да буду добри спортисти него и да буду добри људи, да буду хумани и да науче да помажу.

- Надамо се да ће тако у дубућности успети да дорпинесу развоју и циљевима клуба и да буду ваљани чланови овога друштва - закључио је Јовановић.

Г. Маленовић

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести