Демостат

Друштво ИСТРАЖИВАЊЕ ПОКАЗУЈЕ Колико грађана Србије сматра да живи боље, а колико лошије
БЕОГРАД: Већина грађана углавном је задовољна својим животом, али су углавном незадовољни одређеним питањима, показало је данас објављено истраживање Демостата.
Политика Против уласка у ЕУ 51 одсто, против санкција Русији 80
БЕОГРАД: Када би сутра био одржан референдум за улазак Србије у Европску унију, 34 одсто грађана би гласало за, али само 17 одсто мисли да би требало учинити одређене уступке због напредовања ка ЕУ, док је против уласка у ЕУ 51 одсто испитаника, речено је данас на представљању резултата истраживања Демостата.
Политика Пановић: Наставак политике четири стуба, после заокрета ка САД
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић је синоћ практично поставио главне правце нове Владе, који ће сада Ана Брнабић да операционализује и конкретизује на више тачака, оцењује Зоран Пановић, програмски директор истраживачко-аналитичког центра Демостат.
Политика Две трећине грађана верује да Вучића не може да угрози нико
БЕОГРАД: Грађани Србије верују "у боље сутра", чак две трећине њих, а исто толико њих, да би Александар Вучић на следећим парламентарним изборима однео победу, а тек један одсто да би победник била опозиција, показало је истраживање "Демостата" које је данас представљено јавности. 
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести