претрес

Хроника СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО УРОША СТЕФАНОВИЋА И РАЊАВАЊЕ ГОРАНА КОВАЧЕВИЋА ГОРАНЦА Боћа и Јањош остали код одбране, наставак 22. априла
Суђење за убиство ММА борца Уроша Стефановића (27) и рањавање Горана Ковачевића Горанца (50), за које се терете Далибор Богдановић Боћа (46) и Даниел Јањош (45), као и недозвољено ношење оружја, почело је у новосадском Вишем суду испочетка пред новим судским већем, којим председава судија Наташа Војновић јер је првобитни судија прешао у новосадски Апелациони суд.
Хроника ЗАПЛЕНА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ Хероин пронађен у стану
Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици ухапсили су С. Ш. (49).
Хроника ПАО ЈОШ ЈЕДАН ДИЛЕР Заплењени еври, вагица за мерење и огромна количина дроге (ФОТО)
ЧАЧАК: Брзом и ефикасном акцијом инспектора Полицијске управе у Чачку, лишен је слободе М. К. (1978) из овог града, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, наводи се у саопштењу полиције.
Хроника МУП ДАНАС КРЕЋЕ У АКЦИЈУ Почиње хапшење повезаних са ДОЈАВАМА О БОМБАМА
БЕОГРАД: Министарство унутрашњих послова саопштило је да се до краја данашњег дана очекује реализација опсежне међународне акције на хапшењу лица, повезаних са учесталим дојавама о експлозивним направама у различитим образовним институцијама на територији Србије.
Хроника ПРЕТРЕС ЗА ОТМИЦУ ПРОСТИТУТКИНЕ МУШТЕРИЈЕ Нисмо планирали, дрога ми поткопала логику
На суђењу, делимично затвореном за јавност, Милану П. (36) из Богатића  и Биљани Ћ. (41)  из истог места с последњим боравиштем у Новом Саду  којима се приписује да су у емотивној вези починили лане отмицу њеног клијента у протитуцији, уз малтретирање оштећеног и изнуђивање новца, данас је окривљени, који се до сада бранио ћутањем изнео скоро двосатну одбрану, без одговарања на питања.     
Политика НАПЕТО НА КОСОВУ У току претрес куће бившег Тачијевог саветника Артана Бехрамија ОДУЗЕТ МУ ЈЕ И ТЕЛЕФОН
У Приштини је у току претрес куће Артана Бехрамија, бившег саветника некадашњег председника привремениох приштинских институција и једног од вођа тзв. ОВК Хашима Тачија, јављају приштински медији, а преноси Танјуг.
Хроника ЗАВРШЕН ПРЕТРЕС ЗА ДРОГУ У ВИКЕНДИЦИ У СТАРИМ ЛЕДИНЦИМА Објава пресуде Синиши Живановићу у понедељак
У новосадском Вишем суду јуче су изнете завршне речи у поступку против Синише Живановића (36) из Новог Сада, окривљеног због заплењене веће количине дроге и оружја претпрошле године у викендици у Старим Лединцима. 
Хроника ПОНОВО ОДЛОЖЕН ПРЕТРЕС ЗА ПОКУШАЈ УБИСТВА СЛОБОДАНА МИЛУТИНОВИЋА 12. ФЕБРУАРА 2020. Завршне речи за дизање у ваздух Снајперовог поршеа 23. октобра
Пети пут за шест месеци одложено је изношење завршних речи у новосадском Вишем суду на суђењу двојици оптужених за покушај тешког убиства Слободана Милутиновића званог Снајпер у Новом Саду.
Политика (ФОТО/ВИДЕО) ПРЕТРЕСИ НА 7 ЛОКАЦИЈА НА СЕВЕРУ КИМ Пронађено оружје, нема ухапшених
КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Припадници тзв. косовске полиције изводе полицијску акцију у северном делу Косовске Митровице у вези с догађајима у Бањској 24. септембра и у току је претрес једне стамбене зграде у близини главног моста, потврдио је за Тан‌југ заменик директора полиције за регион Митровица – Север Ветон Ељшани.
Политика ПЕТРОНИЈЕВИЋ: У ПРЕТРЕСУ РАДОИЧИЋЕВОГ СТАНА није пронађено НИШТА ЗНАЧАЈНО за оптужбе
Адвокат Горан Петронијевић рекао је новинарима испред Палате правде да је је у Вишем тужилаштву завршено саслушање Милана Радоичића након што је полиција претресла његово стан.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести