КС „Свилара”

Нови Сад ОД 15. ДО 30. МАРТА У „СВИЛАРИ” Изложба слика Ивице Аранђуса
Изложба „Природа ствари” Ивице Аранђуса биће отворена сутра (15. марта) од 19 часова у Културној станици Свилара, Ђорђа Рајковића 6а, и могуће ју је погледати до 30. марта.
Култура / Наслови Изложба у новосадској КС „Свилара”: „Виваријум” – сад!
У Културној станици „Свилара“ прексиноћ је отворена заједничка изложба двоје новосадских уметника млађе генерације Адријен Ујхази и Немање Миленковића названа „Виваријум“.
Нови Сад На дан особа са инвалидитетом концерт Петре Спасојевић у Свилари
Солистички концерт младе пијанисткиње Петре Спасојевић, као и промоција спота за њену прву ауторску композицију „Сећање на детињство” биће одржани вечерас у 20 часова у Културној станици „Свилара”, Ђорђа Рајковића 6б.
Култура / Књига Представљена књига ТВ критика Миодрага Кујунџића
Збирка ТВ критика “На јавном каналу” Миодрага Кујунџића (1926 – 1998) истакнутог новинара, публицисте и дугогодишњег критичара листа “Дневник”, представљена је прексиноћ у Културној станици „Свилара”.
Нови Сад Додела награде Youth Heroes у КС „Свилара“
У петак у 11 часова у Културној станици „Свилара”, Ђорђа Рајковића 6б, биће одржан Youth Heroes Motivation Day, на којем ће се свечано доделити награда Yоутх Хероес најуспешнијим младим људима у Србији.
Нови Сад Пагонисово одрастање
Промоција романа Ненада Пагониса „У рингу са животом” биће одржана сутра (22. октобра) од 18 часова у Културној станици „Свилара”, у Улици Ђорђа Рајковића 6.
Нови Сад КС „Свилара” била домаћин двема манифестацијама: Уживање у стриповима и старим играма
Традиционална манифестација „Новосадски стрип-викенд” у организацији Студентског културног центра Новог Сада 13. годину заредом окупила је љубитеље девете уметности у Културној станици „Свилара”, која је током претходна два дана била права ризница стрипова.
Нови Сад Свилара у знаку стрипа у петак и суботу
У оквиру „Калеидоскопа културе” организована је традиционална манифестација 13. „Новосадски стрип-викенд”, у петак од 16 часова и у суботу, 14. септембра, од 12 у Културној станици „Свилара”, Ђорђа Рајковића 6б.
Нови Сад Концерт модерног џеза у „Свилари”
У оквиру циклуса „Џез метроном” у среду ће се у Културној станици „Свилара” (угао улица Ђорђа Рајковића и Павла Стаматовића) одржати концерт модерног џеза.
Нови Сад КС „Свилара”:  Смуђина инспирација Лотреком
Дискусија о значају Лотрековог стваралаштва и доприносу тог француског контроверзног уметника афирмацији плаката и развоју модерне уметности биће одржана вечерас у 20 часова и 21 минут, у Културној станици „Свилара”, Ђорђа Рајковића 6б.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести