превоз

Економија / Новчаник Радници имају право на исплату трошкова превоза
НОВИ САД: Трошкови за превоз запослених и даље су предмет спорења, а постављају се питања и шта су документи за правдање трошкова и шта тачно запослени треба да добију и да ли могу да бирају.
Економија / Новчаник Нема више путних трошкова „на руке” без пореза
НОВИ САД: Послодавци који исплаћују запосленима накнаду за јавни превоз „на руке” уместо да купују месечне карте, мораће да докажу да је сваки диран потрошен за превоз.
Војводина Повластице у превозу за одређене категорије у Зрењанину
ЗРЕЊАНИН: Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић упутио је јавни позив за остваривање права на повлашћен градски превоз на територији Зрењанина у 2019. години.
Магазин / Занимљивости Алабама: Нађен последњи брод који је превозио робове?
МОНТГОМЕРИ: У речној делти у америчкој држави Алабама пронађени су остаци дрвеног брода који би могли припадати Клотилди, последњем броду који је илегално превозио робове у САД пре готово 160 година.
Војводина Зрењанин: Позив корисницима повлашћеног градског превоза
ЗРЕЊАНИН: Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић упутио је јавни позив за остваривање права на повлашћени градски превоз свима који испуњавају услове за ове повластице.
Војводина Покренули се путари на северу Баната, аутобуски превоз редован
КИКИНДА/КАЊИЖА: Као и у другим деловима Војводине, први снег је на подручју северног Баната уприличио праву зимску идилу, а на свим путним правцима саобраћај се одвијао без застоја, уз повећану опрезност возача.
Нови Сад Таксисти најчешће кажњавани због дозволе
На основу прекршајних налога, инспекција је таксистима најчешће изрицала казне од 20.000 динара за предузетнике и 100.000 динара за привредна друштва.
Нови Сад Поводом празника Сви свети на Градском гробљу превоз за старије суграђане
За католички празник Сви свети, који ће у среду бити традиционално обележен полагањем цвећа и паљењем свећа, Јавно комунално предузеће „Лисје” организоваће превоз комбијем по Градском гробљу између 7 и 14 сати, за све старије суграђане или оне које имају тешкоће приликом кретања.
Војводина Ковин без аутобуског превоза ка селима
КОВИН: Пуна три месеца у ковинској општини нема аутобуског превоза према селима. У последњих пола века Ковин није имао неповољнију ситуацију у јавном превозу него што је то сада случај, гледано са позиције аутобуске повезаности Ковина са осталим насељима у општини.
Војводина Општина Алибунар финансира превоз ученика, студената и пензионера
АЛИБУНАР: Локална самоуправа у Алибунару је и ове године обезбедила бесплатан превоз за ученике основних, средњих школа и студенте до Вршца и Панчева.
EUR/RSD 117.5896
Најновије вести