Дарко Рундек на Арсенал Фесту

БЕОГРАД: Дарко Рундек и Екипа, Атеист реп, Марко Луис, Самостални референти, Дејан Цукић и бројни други комплетирали су списак извођача који ће наступити на мејн и гарден стејџу Арсенал Феста у Крагујевцу 19, 20, 21. и 22. јуна, саопштили су данас организатори. 
Darko Rundek, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Прве вечери Арсенала 09, пре легендарног америчког Тестамента и фолк металаца Перо Деформеро програм на главној бити отварају металци Дед Џокер, док на Гардену 19. јуна поред чувеног Атомског склоништа басисте Бруне Лангера долазе и гитар поп Мајдан, "новајлије на београдској сцени" Лем Јем, Урбан Инстант, рок Весела машина и трешери Алитор.

Друге вечери Арсенала, на Гардену су поред раније најављених панк металаца Ритам нереда и психоделичних блузера М.О.Р.Т. и београдски панк Ирци Скордисци, "рокенрол из срца Шумадије" Ником ништа, "нови бенд из Београда" Туристи, кантаутор Миле Кекин, као и Дејан Цукић.

Треће вече 21. јуна, поред закуцавања са Еyесбурном, доктором Нелетом Карајлићем и Хладним пивом на главној бини, Арсенал нуди у Гардену америчке стонере Ред Фанг, Ђорђа Миљеновића, Артан Лили и Аутопарк, којима су се придружили ска Самостални референти, гранџ Стоун Слипер и ужички хардкор Брат.

Четврто, завршно, ударачко вече 22. јуна на мејну протећи ће у знаку легендарних Партибрејкерса, панкера Гоблина и америчког инди рокера Курт Вилеа и његових Вајолетроса, а на Гарден су уз репера Војка В и Визељ, стигли Драм, дуо Буч Кесиди, као и култни панкери Атеист реп који ће јубилеј 30 година рада обележити и наступом на Арсеналу. 
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести