Добротворни онлајн концерт са светским звездама 18. априла

ЊУЈОРК: Глобални добротворни онлајн концерт "One World: Together at Home" (Један свет: заједно код куће), уз учешће великих светских звезда као што су Андреа Бочели или Елтон Џон, биће одржан 18. априла, с циљем да се подигне свест и допринесе финансирању глобалне борбе против вируса Ковид-19.
Lejdi Gaga/Fonet
Фото: FoNet

Дан касније, 19. априла, биће приказан снимак концерта на телевизијском каналу Е, саопштили су из канала Е.

Организација "Глобал ситизен" и Светска здравствена организација удружиле су се са познатим личностима у јединственом шоу програму у коме ће наступити неке од највећих звезда данашњице.

Програм "One World: Together at Home", који наставља успех дигиталне серије активности под истим именом, има за циљ да истакне херојске напоре здравствених радника и да пружи подршку Светској здравственој организацији у борби против пандемије.

Овај догађај предводи Леди Гага, а ексклузивне наступе и појављивања имаће: Аланис Морисет, Андреа Бочели, Били Џо Армстронг из групе Грин деј, Крис Мартин, Дејвид Бекам, Еди Ведер, Елтон Џон и многи други.

Двосатни програм водиће познати амерички трио вечерњих емисија: Џими Фелон, Џими Кимел и Стивен Колберт и обухватиће наступе највећих светских звезда које донирају мултимилионске износе фонду за солидарност Светске здравствене организације.

Овај програм ће охрабрити гледаоце уз екслузивна појављивања светски познатих музичара, спортиста, комичара са главним циљем да се гледоци едукују и информишу о ризицима вируса Ковид-19, превенцији и лечењу.

Пренос ће обухватити интервјуе са стручњацима Светске здравствене организација као и приче “с прве линије” медицинских радника широм света, о њиховој храбрости и пожртвованости као подсетник за хитно реаговање у овом тренутку.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести