СА СЕВЕРА НА ЈУГ: ТИЈАНА БОГИЋЕВИЋ наступа на распродатим концертима широм Србије

Поп певачица Тијана Богићевић заслужено носи титулу једне од најуспешнијих на нашим просторима, што је и доказала још једним распродатим концертом у Српском народном позоришту у Новом Саду.
1
Фото: Александар Дмитровић

У до последњег места испуњеној сали, публика је уживала у њеним највећим хитовима “Хајде онда ништа”, “Безусловно”, “Тражим”,  “Крила од дима”… Због великог интересовања, Тијана ће одржати још један концерт на истом месту 22. децембра, а пре тога се дружи са публиком у Нишу.

Нишлије ће имати прилику да уживају у њеном музичком перфомансу и једном од најлепших гласова наше сцене 8. децембру у Народном позоришту, а улазнице са овај концерт скоро су распродате.

– Моја публика је посебна, одлично се познајемо. То су лепи, насмејани људи, који певају све песме од почетка до краја. У данашње време где је све инстант, у време када звезде брзо настају и нестају, тешко је саградити своју публику, а чини ми се да сам ја у томе успела. Они увек знају где наступам и пажљиво прате мој рад. Срећна сам што ћемо овог децембра имати прилику да се сретнемо у различитим градовима – каже Тијана Богићевић.

Фото: Александра Дмитровић
Ове године Тијана је освојила чак две велике музичке награде: у априлу је победила на престижном фестивалу “Београдско пролеће” са песмом “Крила од дима”, коју су затим слушаоци Накси радија прогласили за песму године.

– Ова година стварно је посебно за мене. Публика ми је дала крила да наставимо са радом на новим песмама и припремама за што више концерата – истиче Тијана.

Фото: Александра Дмитровић

Док се спрема за концерт у Нишу и други концерт у Новом Саду, поп звезда наставља рад на свом трећем албуму, који стиже након успешних издања “Чудо” и “Близу”.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести