Брнабић: Одлазак Неде Арнерић је ненадокнадив губитак

БЕОГРАД:  Председница Владе Србије Ана Брнабић упутила је данас телеграм саучешћа породици, пријатељима, поштоваоцима и грађанима Србије поводом смрти велике глумице Неде Арнерић.
neda arneric
Фото: Youtube Printscreen

"Одлазак Неде Арнерић ненадокнадив је губитак за нашу културу, филмску и позоришну уметност, али и за све нас - грађане Србије", навела је Брнабић.

Она је поручила да нас је Неда Арнерић, током своје каријере дуге више деценија, неизмерно радовала својим раскошним талентом у бројним филмским, телевизијским и позоришним остварењима.

"Препознатљивом појавом, топлином и и особеним шармом којим је пленила, освојила је наша срца и уписала се на листу глумачких великана. У име Владе Србије и своје лично име упућујем изразе најдубљег саучешћа члановима породице, колегама и пријатељима наше велике глумице", наводи се у телеграму саучешћа премијерке Брнабић.

Цвијановић упутила саучесће поводом смрти Неде Арнерић

БАЊАЛУКА: Председница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је данас телеграм саучешћа породици и колегама преминуле глумице Неде Арнерић.

"Са великом тугом и жаљењем сам примила вијест о смрти једне од најпознатијих и најзначајнијих српских глумица Неде Арнерић. Оригинални глумачки дар и непоновљиви таленат Неде Арнерић, бројне остварене улоге и признања, остаће вриједна заоставштина филмској и позоришној умјетности и култури уопште", навела је Цвијановић.

Њен одлазак, како је навела, представља ненадокнадив губитак за породицу, пријатеље и колеге, али и за целокупну српску културну сцену.

"У име грађана Републике Српске и у своје име, упућујем вам изразе најдубљег саучешћа", наводи се у телеграму председнице Републике Српске.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести