Српски филантропски форум на конкурсу за најбољу причу

БЕОГРАД: Српски филантропски форум ове године по први пут учествује у годишњем европском конкурсу за најбољу фото причу: ФОКУС: Филантропија под слоганом #ХолдингТогетхер, најавили су организатори.
1
Фото: Tanjug

На конкурсу учествују филантропи из целе Европе, од Португала до Русије, од Норвешке до Турске, а Српски филантропски форум, заједно са читавом филантропском заједницом Србије, има прилику да покаже у слици и речи зашто је Србија земља са једном од најбогатијих филантропских традиција на овим просторима.

Све заинтересоване фондације, удружења, појединци могу до 15. јуна да пошаљу своје фото приче које ће показати право лице филантропије и значај солидарности у кризним временима.

ФОКУС: Филантропија је фото конкурс који је покренуо Руски форум донатора 2012. године са циљем ширења знања о филантропији и изградње поверења према донаторима и фондацијама.

Жири састављен од стране Српског филантропског форума обавиће избор фото прича које ће представљати Србију на европском нивоу.

Најбоље фото приче из целе Европе ће изабрати стручни жири и објавити 1. октобра 2020. године, на Европски дан донатора и фондација.

Рок за слање фото прича је понедељак 15. јун 2020. године до поноћи.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести