НАЈЛЕПША ПОСНА ПЕСАК ТОРТА ЗА УСКРШЊИ ПОСТ: 3 неодољива фила - посластица готова очас посла, а укус очарава

Посна песак торта је најлепша посластица са три фила, готова је очас посла, а укус очарава
б
Фото: Pixabay.com

Барем једном у току дана помислимо на посластице од којих нам увек креће вода на уста.

Посна песак торта је једна од најлепших и ниједна друга не може да се упореди са њом.

Јешћете је са слашћу, а сигурно смо да ћете је спремати и када прође Ускршњи пост.

Састојци:

посна чоколада - 2 штангле

вода - 1,5 литар

млевени ораси - 300 грама

пудинг од ваниле - 6 кесица

шећер - пола килограма

кокосово брашно - 300 грама

посни маргарин - 2

млевени посни кекс - 300 грама

ванилин шећер - 3 кесице

Припрема:

Пудинг и шећер измутите са пола литре воде, а затим сипајте остатак воде и кувајте све док се не згусне.

У врућу смесу ставите маргарин и мешајте док се не сједини и отопи фил.

Затим смесу поделите на три дела.

У први део умутите ванилин шећер и посни млевени кекс.

У други део фила умутите ванилин шећер и кокосово брашно.

Док у трећи треба да умутите ванилин шећер и млевене орахе.

Следи ређање слојева, баш онако како сте их и направили.

За глазуру истопите посну чоколаду са мало уља и премажите преко торте.

Пријатно и уживајте у посној песак торти.

Еспресо/ Поснајела.рс/ Дневник

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести