Састојци:
4 јајета
шунка
сир по жељи
со
бибер
путер
3 тортиље
Припрема:
На загрејани тигањ ставите мало путера, па тортиљу и прелијте улупаним јајима.
Преко јаја поређајте шунку и рендани сир. Све поклопите другом тортиљом и окрените да се и она испече. и све то прелијте половином улупаних јаја, додајте мало соли, бибера .
Ставите тортиљу преко омлета и поновите поступак. Трећом тортиљом прекријте сендвич, па одозго ставите тањир, да бисте могли лепо да окренете и испечете са друге стране. Поклопите, да би се загрејала унутрашњост тигања и испекла средина.
Поделите тортиљу на пола да бисте је лакше послужили и додајте салату по жељи.
Сендвич тортиљу можете спаковати и понети на посао.