ПЕВАЧИЦА ПОСЛЕ ПОРОЂАЈА УМАЛО ОСТАЛА БЕЗ НОГЕ Лекари се 20 дана БОРИЛИ ЗА ЖИВОТ Маје Беровић

Маја Беровић приватан живот држи даље од очију јавности, а сада је причала о озбиљном здравственом проблему због ког је, како каже, могла да остане без ноге.
m
Фото: Youtube Printscreen

Маја је испричала како су се 20 дана борили за њен живот и да је имала пет операција.

- Никад нисам била особа која је претерано свој приватан живот и приватне проблеме износила у јавност. Моји фанови су помислили да сам се уморила од музике. Ја сам имала озбиљан проблем и мислила сам да можда мморати да одустанем од музике јер се то од безазлене ствари претворило у ноћну мору - рекала је Маја на почетку и наставила.

- Ја сам имала једну малу рану на нози која се кроз један краћи период инфицирала и довела ме у стање сепсе и буквално су се 20 дана борили за моју ногу и за живот на крају крајева. То је било од бактерије која је направила хаос мени у нози, ја сам јако после порођаја била анемична и имала сам велике проблеме са анемијом, мој организам није могао да се избори са тим, Ја сам на крају завршила са 5 операција у року од 20 дана. Успели су да спасу ногу, наавно да се сада могу насмејати на ту тему. Ја сам то на крају крајева испричала јер ми занемарујемо ситнице, али то не треба да се ради. Од мале ствари може да се направи озбиљан проблем, из тог угла сам мислила да нема излаза. Размшљала сам о томе да ли ћу уопште имати ногу, сада имам само 27 центиметара ожиљка на нози - рекла је певачица у емисији "Амиџи шоу".

Курир

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести