ОВО ЈЕ ПРИРОДНИ ПРОБИОТИК! После једне шоље бићете као нови, ОДМАХ ДЕЛУЈЕ, ево како да га направите
          07.02.2025.
          13:33
                      13:44
                  
                  
                          
                
          Коментари (0)
        
      Толико је кремасто да ћете олизати сву шољу.
За домаће кисело млеко кажу да је природни пробиотик. Толико је кремасто да ћете олизати сву шољу.
У наставку прочитајте поступак припреме.
Састојци
1 л пуномасног млека
1 чаша киселог млека
по потреби вода за наливање киселог млека
Припрема
Млеко ставити на лагану ватру да се умлачи, прстом проверити да ли је топло. У ванглу сипати кисело млеко, додати мало топлог млека и промешати, па додати у топло млеко и промешати. Ставити чаше у дубљу тепсију, сипати кисело млеко у часе. Око киселог млека сипати топлу воду. Кисело млеко ставити у топлу рерну преко ноћи да се стегне. Ујутру је готово за дегустацију.