Бен Једер: Чекао сам, заиграо и ушли смо у историју...

МАНЧЕСТЕР: Јунак Севиље Висам Бен Једер, са два гола Манчестер Јунајтеду (2:1) за четвртфинале Лиге шампиона, каже да је сањао како руши велики тим и да му се стрпљење исплатило.
ben jeder, epa
Фото: Visam ben Jeder, foto: EPA (PETER POWELL)

Бен Једер је на Олд Трафорду ушао у игру у 72. и за само шест минута касније са два поготка одвео шпански тим међу осам најбољих у Европи, после чега је Ромелу Лукаку само ублажио пораз Јунајтеда.

"Веома сам срећан, било је сјајно вече. Сви знамо да није лако играти против Манчестер Јунајтеда, посебно на Олд Трафорду. Не знам како бих описао како се осећам, као дете сам сањао да побеђујем великане, као што је Јунајтед, емоције навиру... Ушсли смо у историју клуба", рекао је Бен Једер за Беин спорт.
Француз тунишанског порекла, мајстор и футсала, признао је да му није било лако што је био на клупи за резерве.

"Компликовано је, али то је живот, када си резерва мораш да чекаш. На крају се стрпљење исплати, иако је тешко", рекао је бивши фудбалер Тулуза и уједно демантовао да постоје несугласице са тренером Вићенцом Монтелом.

"Сви причају да постоје проблеми између Монтеле и мене, али их нема. Верује ми и ја му враћам на терену. Само ћутим и радим, тренер је задовољан због тога. То је једино важно", закључио је сналажљиви нападач.

Фудбалери Севиље сутра чекају једног од ривала у четвртфиналу заједно са Реал Мадридом, Јувентусом, Манчестер Ситијем, Ромом и Ливерпулом, док се преостала два учесника траже после вечерашњих реванш мечева Бешикташ - Бајерн (0:5) и Барселона - Челси (1:1).

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести