Новосадска топлана: Реконструкција вреловодне мреже

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у уторак, 23. јуна 2020. године, почиње са радовима на реконструкцији вреловода и вреловодних прикључака у блоку улица Душана Васиљева и Епископа Висариона и у блоку Гогољеве улице и Улице Мише Димитријевића.
Novosadska toplana
Фото: Промо

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, за време трајања радова привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

Због поменутих радова у делу Улице Душана Васиљева, од раскрснице са Улицом Епископа Висариона ка Улици Марка Миљанова, биће забрањен саобраћај. Такође, биће онемогућено паркирање возила у блоковском делу улица Епископа Висариона, Душана Васиљева, Марка Миљанова и Београдског кеја.

Истог дана, Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад, почиње са радовима на реконструкцији вреловода у блоку Гогољеве улице и Улице Мише Димитријевића. Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја у Гогољевој улици, од Толстојеве улице до раскрснице са Улицом Мише Димитријевића.

За време прве фазе извођења радова обуставља се саобраћај у делу Гогољеве улице од броја 16 до броја 28 (од Толстојеве улице до Улице Мише Димитријевића).

Oдређује се обавезан смер „десно“ из Толстојеве улице према Гогољевој улици, као и обавезан смер „лево“ из Гогољеве улице према Толстојевој улици, а у раскрсници Гогољеве улице и Улице Мише Димитријевића, из смера Улице Дожa Ђерђа према Улици Мише Димитријевића одређује се обавезан смер „лево или десно“.

Привремена измена режима саобраћаја на обе локације ће трајати до 17. јула 2020. године.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести