ОВО ЈОЈ НИЈЕ ТРЕБАЛО Славна богаташица одабрала СУРОГАТ мајчинство, а разлог за ту њену ОДЛУКУ наљутио је СВЕ МАЈКЕ СВЕТА (ВИДЕО)

Парис Хилтон не крије колико ужива у мајчинској улози, а недавно је изненадила обожаватеље срећном вешћу о рођењу ћерке Лондон и то девет месеци након рођења сина Феникса.
p
Фото: Printscreen/Instagram@parishilton

Ипак, Хилтон је сада изазвала расправе на друштвеним мрежама, након што је октрила зашто се одлучила за сурогат мајчинство, пише Стил.

Мој живот је тако јаван. Иако бих волела да сам могла да осетим прве бебине ударце, или носити своје дете, ипак су здравље и сигурност на првом месту, признала је.

Уз то, не крије и да је одлука о сурогат мајци била тешка, али је сада задовољна својом одлуком. Њени обожаватељи закључили су да се трудноће одрекла због популарности, па су започели с нападом на друштвеним мрежама.

'Себична је, заправо не жели да се угоји', 'Ово је увреда свим мајкама', 'Не жели да уништи витку линију', 'Не може променити ни пелену, смешно', 'Не жели да ризикује, па мора неко други уместо ње', 'Није хтела да роди због камера, а стално објављује фотографије сина и снима документарац', 'Пример пластичне особе', само су неки од коментара на друштвеним мрежама.

Ипак, било је и оних који су је подржали у овој одлуци, тврдећи да свако има право самостално доносити своје одлуке.

Иначе, Парис се недавно нашла у центру скандала, након што је поделила фотографију сина Феникса насталу на његовом првом путовању у Њујорк. Њени пратиоци убрзо су започели расправу о дететовом изгледу и величини његове главе.

Згрожена Парис убрзо се на Инстаграму огласила о целој ситуацији, и то у нади да ће зауставити говор мржње на друштвеним мрежама: 'Живећи у центру пажње, коментари су неизбежни, али циљати на моје или било чије дете, потпуно је неприхватљиво. Ово ме боли више него што речи могу описати. Ако не објављујем своје дете, људи претпостављају да нисам добра мајка, а ако га објављујем има људи који ће бити окрутни и пуни мржње', написала је.

 

Иначе, богата наследница добила је децу са милионером Картером Реумом (42) за којег се удала у новембру 2021.

Курир

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести