Јавни презентација пројекта дома за пензионере у Сремској Каменици

Урбанистички пројекат дома за пензионере и стара лица на комплексу уз Улицу Фрушкогорски пут у КО Сремска Каменица (наручилац израде „Nordic NS“ Д.О.О. Нови Сад) доступан је јавности, саопштено је из Градске управе за урбанизам и грађевинске послове Града Новог Сада.
Sremska Kamenica Foto: Dnevnik.rs/arhiva
Фото: Dnevnik.rs

Јавна презентација одржаваће се од 20. до 26. јула, од 10,00 до 13,00 часова, у згради Градске управа за урбанизам и грађевинске послове, Радничка број 2, у соби број 66 на II спрату.

Позивају се сва заинтересована правна и физичка лица да изврше увид у Урбанистички пројекат, као и да у току трајања јавне презентације доставе своје примедбе и сугестије у писаном облику Градској управи за урбанизам и грађевинске послове.

За давање обавештења о садржају јавне презентације неопходно је обратити се Нади Милић, овлашћеном лицу од стране Градске управе за урбанизам и грађевинске послове.

Комисија за планове Скупштине Града Новог Сада ће, у року од осам дана од дана пријема урбанистичког пројекта, размотрити пристигле примедбе у току јавне презентације и извршити проверу усклађености урбанистичког пројекта са планском документацијом.

(Огласни текст)

EUR/RSD 117.1199
Најновије вести