Премијер Србије Милош Вучевић и градоначелник Новог Сада Милан Ћурић посетили пијацу у Ветернику; Вредни људи су наша снага

Коалициони партнери за предстојеће изборе, на челу с премијером Милошем Вучевићем, градоначелником Новог Сада Миланом Ђурићем и Весном Туркулов, носиоцем листе "Александар Вучић - Нови Сад сутра" посетили су Ветерник и пијацу у том приградском насељу.
1
Фото: Дневник

Том приликом разговарали су са окупљеним грађанима и продавцима на пијаци и активистима.

С грађанима је највише разговарао премијер, а осим представника СНС-а, ту су били и Душан Бајатовић, испред СПС-а, као и његов страначки колега Слободан Цветковић и многи други.

Вучевић је разговарао с вредним грађанима о ценама, ситуацији у друштву, и захвалио им се што верују у њихову визију будућности, као и да због грађана раде све што раде.

Фото: Дневник (С. Шушњевић)
Фото: Дневник (С. Шушњевић)
Фото: Дневник (С. Шушњевић)

-Ови вредни људи су наша снага, наш мотив да даље стварамо. Захваљујући њима урадили смо много. Све што смо радили и радимо, радимо управо како би направили бољи и квалитетнији амбијент за наше суграђане. Хвала овим дивним људима што верују у наше визије, наш рад и наше идеје. Само заједно као права породица можемо пуно да урадимо за нашу кућу, за нашу Србију. Зато 2. јуна подршка листи “Александар Вучић - Нови Сад сутра” - стоји на Инстаграм налогу премијера. 

 

-Разговарамо са мештанима како би ослушкујући њихове потребе, наставили да улажемо у инфрастуктуру и пројекте према њиховом потребама, јер су нам људи на првом месту! 2. јуна избор је јасан, листа број 1. АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - НОВИ САД СУТРА - огласио се градоначелник Новог Сада Милош Ђурић.

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести