Антић: Нећемо толерисати кршење заједничке политике са СНС

Потпредседник СПС Александар Антић је навео да је СПС јасно показала да у својим редовима неће толерисати никога ко се супротставља политици партије, а самим тим и политици Владе Србије коју заједнички спроводи са СНС
Aleksandar Antic
Фото: Tanjug

БЕОГРАД: Свако ко је на било који начин стао на страну рушилачких демонстрација у Београду моментално је искључен из СПС-а или разрешен са државне функције, као што је председник социјалиста Ивица Дачић јасно рекао и упозорио пре пар дана, каже потпредседник СПС Александар Антић.

Антић је навео да је СПС јасно показала да у својим редовима неће толерисати никога ко се супротставља политици партије, а самим тим и политици Владе Србије коју заједнички спроводи са СНС, те да неће да толерише било какво одступање од те политике, без обзира да ли је реч о члановима или о потпредседнику партије.

Одлуком о искључењу из странке или разрешењу са државне функције СПС је, истиче Антић, на најотворенији начин демонстрирао приврженост политици коју, заједно са СНС-ом, спроводи већ годинама и која има огромну подршку грађана.

“И чланство и руководство СПС-а јединствено је око политике коју спроводимо, за шта смо добили потврду и на претходним парламентарним и локалним изборима. Зато нећемо да толеришемо било какво одступање од те политике, без обзира да ли је реч о члановима или о потпредседнику партије”, навео је Антић у писаној изјави.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести