Бечић: Наводи Алексића урушавају безбедност Србије

БЕОГРАД: Наводи народног посланика и потпредседника Народне странке Мирослава Алексића да је Колувија донирао брод Безбедносно-информативној агенцији директно урушавају безбедносни систем Србије, упозорава председник Одбора за контролу служби безбедности и посланик СНС Игор Бечић.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

Бечић каже да нема адекватан одговор на лаж да је Колувија купио брод за БИА, те да је реч о глупостима које урушавању безбедносни систем Србије.

Истиче да је затечен исмишљотинама Мирослава Алексића, као и да сматра да је измишљање разних афера једини начин Ðиласових, Шолакових и Јеремићевих марионета да дођу у медије, јер, како истиче, немају чиме другим да се похвале.

„Ништа друго и не раде. Њима је једино битно да измишљањем афера блате председника Србије, који једини у држави има храбрости да најокорелије криминалце прозове јавно по имену и презимену“, наводи се у његовој изјави.

Како каже, константно увлачење Безбедносно-информативне агенције и повезивање Агенције, полиције и Војске Србије са афером Јовањица представља покушај урушавање угледа органа и свих њихових припадника који раде свој посао.

Коментаришући оптужбе Бошка Обрадовића на рачун председника Србије Александра Вучића, Бечић је позвао Обрадовића да послуша говор председника на сајту СПЦ и тек тада да говори о томе да ли Вучић штити Србе у Црној Гори или не.

„Овакве лажи су срамне. Али лаж је једина политика Савеза за Србију“, закључио је Бечић и додао да се ипак говори о политичарима који не смеју да изађу на изборе.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести