Брнабић: Не видим разлоге за смену Михајловић

БЕОГРАД: Премијерка Ана Брнабић је изјавила данас, поводом захтева Удружења грађана Карго за смену министарке саобраћаја Зоране Михајловић, да тај захтев није оправдан. 
brnabic vranje, tanjug
Фото: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC / bb

Не видим у овом тренутку да има било каквих елемената за смену Зоране Михајловић, рекла је Брнабић одговарајћи на питање новинара да ли постоје елементи за смену Михајловићке због за данас најављеног протеста удружења Карго. 

Брнабић је рекла да ту постоји проблем у комуникацији и разумевању и да то око рада Карго сервиса треба решити дијалогом. 

Подсетила је да постоји радна група и да стране треба да седну за сто и виде како то да се реши да не би трпели грађани због блокаде саобраћаја. 

Неће се наћи решење ако једна и друга страна прете затварањем улице, да ли таксисти или кар го. Не подржавам никог посебно, већ подржавам поштовање закона, ред, рад и плаћање пореза. Позивам их све скупа да седнемо и да видимо како да решимо овај проблем и да не опртећејујемо друге грађане, поручила је она. 

На питање да ли би волела да Карго опстане као предузеће, премијерка је казала да би волела да  опстане што више предузећа у Србији да би имали више прихода и запослених. 

Не бих рекла ништа друго, немојте да затварате улице, јер то не доноси ништа конструктивно, нагласила је Брнабић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести