Брнабић: Савез за Србију је Савез за себе

ТБИЛИСИ: Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је очигледно да ће Савез за Србију окупљати све оне који не знају за шта су, већ само знају против кога су и да ту нико није за Србију већ да је то Савез за себе.
brnabic, tanjug vlada
Фото: TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

"Прво, једино што је очигледно је да ће тај Савез окупљати све оне који не знају за шта су, већ само знају против кога су. То је један од ретких њихових заједничких именитеља" оценила је премијерка Брнабић за Танјуг.

Како је рекла неки у том савезу су за сарадњу са Истоком, мали је број декларативно за сарадњу са Западом док истовремено промовишу и на речима и на делу све вредности супротне европским. 

"Има у тој групи и оних који су били за НАТО. Ту једино нико није за Србију. Зато не бих ја то назвала Савезом за Србију, пре бих назвала Савезом за себе" нагласила је Брнабић.

То показује и чињеница да је прво што су се договорили, како каже, као и сваки пут до сада, како да поделе мандате. 

"Мислим да такви Србији не требају и да нису наша будућност. Србији требају људи који знају за шта су, шта желе да ураде за земљу и грађане, знају како то да ураде, не плаше се да раде и не плаше се тешких одлука и прихватања одговорности" закључила је премијерка.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести